Futur

Més informació »

Falta d'ortografia

Més informació »

Embalum de la Meridiana

Més informació »

Gat

Més informació »

Capvespre

Més informació »

Treball d'arqueologia



La majoria de les fotos que vaig publicant en aquest bloc sorgeixen de la casualitat, o bé de la planificació o fins i tot d'aquell embadaliment meu tan típic d'anar caminant pels carrers i no veure els semàfors, però en canvi sí que em fixo en la torreta de geranis que guaita des d'un balcó... (i com a conseqüència immediata després veure com el terra s'apropa vertiginosament cap a mi). 
Però el que provo de dir és que faig fotos d'allò que vaig trobant o descobrint per mi mateixa. Però no sempre és així. Per sort. I aquesta és una d'aquestes fotografies que he fet perquè algú altre m'ha guiat fins a un lloc concret, un gest que agraeixo molt. Tota una troballa. No sabria com definir aquesta psicodèlia de coloraines, però aquest tapís de pintades diverses em sembla meravellós i només espero que cap pla d'urbanisme es dediqui a embrutar-lo amb una capa ronyosa de pintura cívica. Tal com em van dir, aquestes parets guarden autèntiques "relíquies arqueològiques".
Més informació »

Masia

Més informació »

Fas pudor!


No sabem si aquests personatges n'estan tan farts de tot el que fa pudor de socarrim o què, però ens claven les seves mirades inquietants des d'una porta ben curiosa del carrer dels Jocs Florals, a Sants.
Més informació »

Balcons

Més informació »
Llicència de Creative Commons
negatiuspositius de Meritxell està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 No adaptada de Creative Commons
Creat a partir d'una obra disponible a negatiuspositius.blogspot.com