L'Abdominable Gallina Nauseabunda


Més informació »

L'Abdominable Gallina Nauseabunda


Més informació »

L'Abdominable Gallina Nauseabunda


Més informació »

Conte




Aquest desordre i caos de collage neix com a fruit d'un relat breu però molt inspirador; una història que vaig poder escoltar en un programa de ràdio (Aquesta nit/ Només canten per mi) i que podeu escoltar aquí:
Relat

Si, tal com em va passar a mi, algú vol saber qui és l'autor de la música inquietant que se sent de fons, doncs us diré que és en Xavier Bonfill i que al seu bandcamp hi podeu escoltar altres peces pertorbadores (... o fantasioses, encara no ho sé del cer, sincerament).
http://xavierbonfill.bandcamp.com/

Pel que fa al collage en si, com a nota tècnica només us diré que està fet amb retalls de fotos d'Agustí Centelles i de diaris, revistes, flyers, etc. que he anat arreplegant i també algun dibuix mig amagat que hi he afegit de collita pròpia.





Més informació »

Experiments amb música



Està clar que, de moment, aquest és un mes de jocs (cosa que em fa xalar, ves). Arran de la proposta de fa uns dies, algú em va plantejar un altre repte i d'aquí neix un altre experiment: aquest cop algú m'havia de proposar la lletra d'una cançó i a veure quina foto en sortia. 
Ara bé, si ja us dic així d'entrada de quina cançó es tracta, la cosa quedaria curta i com que tinc certa tendència a caragolar les coses com si fossin unes columnes barroques, abans de revelar-la m'estimaria més que provéssiu d'imaginar-ne una. Doncs som-hi!

.......


(Uns dies més tard)

Ja veig que n'hi ha hagut de tots colors i això està bé, molt bé: aquesta és precisament la gràcia. Vull agrair-vos els comentaris, sou molt macos! I ara ve quan em toca dir de quina lletra es tracta i, ja que hi som, també revelaré qui és el copartícep d'aquest joc. Fa uns dies, en Carles, de l'equip de BOCARADIO, i, més concretament, dels programes Aquesta nit / Només canten per mi em va proposar l'estrofa següent:

"I no tornaré als dies d'abans 
tan plens de no-res, de pàgines en blanc.
Surto al carrer. Ara puc cridar."

Es tracta d'un fragment de Maleeïxo el temps, dels Raydibaum. 

Si us ha agradat aquest tipus d'experiment, o bé us empesqueu alguna altra història, que sapigueu que m'ho podeu enviar per correu, d'acord? Va, desinhiu-vos!

Més informació »

Desperta! (Experiment 1)



He començat l'any amb ganes de proposar-vos un experiment i és el següent: si aquesta imatge us suggereix alguna cosa (el que sigui!) m'encantaria que ho escrivíssiu als comentaris.
Es tracta només d'un joc, no hi ha cap objectiu concret ni cap norma, així que llibertat absoluta i endavant! 
Va, algú s'hi anima?



Més informació »
Llicència de Creative Commons
negatiuspositius de Meritxell està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 No adaptada de Creative Commons
Creat a partir d'una obra disponible a negatiuspositius.blogspot.com