Des del balcó



"Des del balcó veig passar la gent". La veiem passar, sí. I passa que veiem coses que no hauríem d'haver vist mai, però ens ho mirem, girant el cap cap a una altra banda, si convé. O potser resulta que ja no podem més, qui sap.

Doncs això, servidora ha creat per al proper single dels FI aquesta portada costumista en temps en què "ens donen pel sac i ens estossinen com si fóssim gossos", amb la tieta que rega els geranis inclosa, que no sigui dit, ei. I sense oblidar que he tingut l'honor de tenir com a còmplice el gran Senyor Dallonses.

Senyors, als seus peus!

Més informació »

Concert: Billy Pilgrim




I sí, encara assaborim la música d'en Billy Pilgrim setmanes després del seu concert. En un autèntic forn molt especial, en un dia de juny aquest viatger en el temps, tal com ell mateix es va definir, entre cançó i cançó, ens va parlar de deserts, pingüins, dels vençuts, de música, de nosaltres, d'amors i de platges (sí, diria que va parlar força, aquest xiquet). I també ens va fer venir ganes d'entonar alguna coseta, tot sigui dit.

Més informació »

Concert: Billy Pilgrim


Més informació »

Caos


Més informació »
Llicència de Creative Commons
negatiuspositius de Meritxell està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 No adaptada de Creative Commons
Creat a partir d'una obra disponible a negatiuspositius.blogspot.com