Concert: PROU!!! (2)



Més informació »

Concert: PROU!!!



Fa un parell de dies us vaig presentar els Barrel Aged i avui toca parlar dels PROU!!!, que van tocar just després dels Barrel Aged a la festa de presentació de No Me'n Records.

Si voleu escoltar el seu últim àlbum, ho podeu fer aquí: L'ART DE DESAPARÈIXER

Per veure una mostra de l'actuació en directe, podeu guaitar aquí:


Més informació »

Concert: Barrel Aged (2)


Més informació »

Concert: Barrel Aged


Si sou dels qui aneu guaitant per aquí, potser recordeu que no fa gaire us vaig parlar d'un festival. I si no, doncs tampoc no em costa gens fer-ne cinc cèntims.
Darrere d'aquesta festa, que va tenir lloc a l'espai jove BocaNord el 9 d'octubre, hi havia els No Me'n Records, que, per dir-ho de manera molt resumida, són un segell discogràfic nou, fresc, carregat de bons propòsits i que ja han començat a tirar endavant alguns projectes. En definitiva, són gent que, sobretot, estima la música i vénen carregats de ganes de remenar l'escena.
Des d'aquí voldria felicitar tothom per tot el que vaig poder viure i veure com a espectadora: bona iniciativa i música excel·lent. Endavant!

Durant els propers dies aniré publicant algunes de les fotos que vaig poder fer als grups. Avui és el torn dels Barrel Aged, els encarregats d'encetar la festa.
Aquí podeu veure un vídeo de l'actuació:








Més informació »
Llicència de Creative Commons
negatiuspositius de Meritxell està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 No adaptada de Creative Commons
Creat a partir d'una obra disponible a negatiuspositius.blogspot.com