Desperta! (Experiment 1)



He començat l'any amb ganes de proposar-vos un experiment i és el següent: si aquesta imatge us suggereix alguna cosa (el que sigui!) m'encantaria que ho escrivíssiu als comentaris.
Es tracta només d'un joc, no hi ha cap objectiu concret ni cap norma, així que llibertat absoluta i endavant! 
Va, algú s'hi anima?



7 comentaris:

Unknown at: 1 de gener del 2013, a les 5:16 ha dit...

Deixant connotacions eròtiques a banda (consti q l'animal que aqui escriu en troba a arreu) em suggereix el pas de lo incert, fosc i oníric (ombra) a la determinació material de la carn i la llum. Llegida d'esquerra a dreta però, també pot suggerir que la vida genera tenebres...
Totes dues explicacions em serveixen.

Jordi at: 5 de gener del 2013, a les 9:40 ha dit...

Deixant a banda el títol, que ens fa tendir cap a certs estats onírics, m'interessa sobretot l'ombra que s'estén. Sembla que tota ella estigui allà, a la fosca, i només estira la mà per acariciar la llum. Que què vol dir? Ni punyetera idea, sóc molt dolent per interpretacions artístiques, però la foto és collonuda!
;D

Meritxell RR at: 6 de gener del 2013, a les 12:40 ha dit...

Potser sí que tens raó amb això del títol, ho tindré en compte per si més endavant faig algun altre experiment. Gràcies per l'observació ;)

21 at: 7 de gener del 2013, a les 15:30 ha dit...

A mi m'atreu el focus com a centre... com algo q ànsies però a la vegada et fa por, aquest allargar el braç per abastar-la però a la vegada sense allargar-lo ni massa ni del tot, la corba del cos com apropant-se però mantenint les distàncies... i tot des d'un mar d'ombres, com si d'aquestes volgués emergir, a la vegada però, que és ella mateixa qui les genera.. àmplia escenificació de les pors i perjudicis que nosaltres ens autogenerem i són els que a la vegada ens encadenem per no arribar a allò q ansiem... com el braç caigut a plom com una ancora en les ombres com a contraposició al braç que busca, com les dues parts de nosaltres mateixos l'una q t'aferra i et reté en la (falsa) seguretat del que coneixes o per la por a coses o coneixements nous i l'altra que t'insta a buscar, a explorar.

El sistemä suec. at: 9 de gener del 2013, a les 1:24 ha dit...

És una imatge on es concentren alguns contraris. Llum i ombra, timidesa i provocació, passivitat i acció... La gràcia de tot plegat és que segons l'estat emocional de l'observador en veurà un o un altre.

23 at: 10 de gener del 2013, a les 3:32 ha dit...

Sexe.

3 at: 10 de gener del 2013, a les 3:58 ha dit...

Jo crec que a aquesta xiqueta l'ha enxampat la parenta del seu amant, a casa d'ell, mentres l'esperava. Ha hagut de sortir a corre-cuita per la finestra i amagar-se allà com si fos el Solid Snake del Metal Gear Solid. El veí de l'edifici del davant ha vist una cosa rara mentre intentava distingir algun estel entre la contaminació lumínica del cel nocturn metropolità. S'ha afanyat a buscar una llanterna d'aquestes que portaven els de X-Files, de les que el raig de llum pot arrivar a Júpiter sense cap dificultad, i ha il.luminat l'escena. Quan ha vist quí era, ha pensat: "Esa tía buena se va a matar!!" ha tret la seva càmera amb teleobjectiu de 500mm i ha inmortalitzat el moment. En cas de desenllaç fatal, segur que els de Telecinco li oferirien una bona pessigada.

Joc crec que es això.

Publica un comentari a l'entrada

Llicència de Creative Commons
negatiuspositius de Meritxell està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 No adaptada de Creative Commons
Creat a partir d'una obra disponible a negatiuspositius.blogspot.com